Shops in Belgium / Fusion in België

Fusion in België

Fusion is een Brits bedrijf gevestigd in West Yorkshire, in het noorden van Engeland. Sinds 2008 zijn wij begaan in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige gigbags voor rondreizende muzikanten over de hele wereld.

In het Verenigd Koninkrijk worden onze producten rechtstreeks verkocht via ons eigen distributiecentrum aan zowel handelaars en consumenten. Onze toegewijde klantenservice is de sleutel tot ons kwaliteitsmerk, en zal elke klant die besluit Fusion te kiezen ondersteunen. In vele andere landen in de wereld werken wij samen met gerenommeerde distributiebedrijven, die over een uitstekende kennis van de muziekindustrie beschikken.

Hieronder ziet u een lijst van winkels die op dit moment onze producten in voorraad hebben. Bent u een handelaar die interesse heeft in een Fusion voorraad in uw winkel? Neem dan contact op met de distributeur in uw land.

Brass & Band Music Store
Liersesteenweg 191
2220 Heist-op-den-Berg
Belgium
Tel. +32 15230176
www.brassandband.be
 
Lutherie Decorte
Dampoorstraat 44
9000 Gent
Belgique
Tel. +32 486284666
www.lutheriedecorte.be
Carpediem-Store
Viccinal 4
Eben-Emael
4690 Liège
Belgique
Tel. +32 474 30 60 57
www.carpediem-store.be

 

Waarom zou u een Fusion gigbag voor uw gewaardeerde instrument kiezen?

In de catalogus van Fusion gigbags, vindt u onze revolutionaire design kenmerken, waaronder:

FUSE-ON

 

 

Als een Fusion tas een rubberen "Fuse-on" badge toont, betekent dit dat het snel en eenvoudig kan worden bevestigd op de voorzijde van een instrumenttas met vier sterke klittenbanden, gevoerd door D-ringen. De meeste instrumenttassen kunnen slechts één accessoiretas dragen, maar bij de gitaartas is het mogelijk twee te dragen, één op de headstock, en één op de basis van het instrument. Dit concept is speciaal ontwikkeld voor muzikanten die op reis zijn of een druk leven leiden en extra ruimte nodig hebben om accessoires, eten & drinken, reserve kleding of zelfs een laptop mee te nemen. 

FLOW-SYSTEM

 

 

Aan de achterzijde van de Premium tassen zult u Fusions eigen "Flow-System" vinden, vergelijkbaar met die van een backpack, waardoor de tas erg comfortabel is om te dragen en wat voorkomt dat u heet krijgt wanneer de tas gedragen wordt. Er zijn twee lendensteunen, en in de meeste gevallen een gevoerde heupgordel waardoor de tas stevig op zijn plaats blijft terwijl deze wordt gedragen. Er is ook een verborgen rits aan de achterzijde, met een vak waarin de rugzakriemen kunnen worden opgeslagen om deze te verbergen wanneer de tas met de hand gedragen wordt.

ZIP-AWAY

Als een Fusion tas een rubberen "Zip-away" badge toont, betekent dit dat de tas volledig geopend kan worden zodat de apparatuur gemakkelijk in of uit de tas geplaatst of gehaald kan worden. Dit concept behoort tot de DJ-serie tassen, waarbij de kwetsbare sliders en knoppen op de dure controllers en decks beschermd worden, aangezien deze zodoende niet langs de binnenkant van een tas gesleept worden. “Zip-away” is ook te vinden op de Notebook en Laptop series, die functioneren als een draagbaar kantoor waarbij u al uw accessoires en persoonlijke spullen altijd bij de hand hebt.

ADD-ON

U hoeft niet in het bezit te zijn van een Fusion tas om van de voordelen van ons assortiment "Add-on" accessoires te genieten. Onze intern gevoerde sleeves zijn ideaal als u meer dan één instrument te dragen heeft in een gigbag. Deze zullen krassen voorkomen.

De tas voor hoofdtelefoons is ideaal voor DJs of iedereen die behoefte heeft om onderweg hun hoofdtelefoon en kleine persoonlijke spullen bij de hand te houden. Dit is ideaal voor fietsers, of voetgangers die haast hebben op luchthavens en treinstations. 

Vanaf februari tot mei in 2015 zullen we regenhoezen voor de Urban Brass & Woodwind tassen introduceren. Deze zijn geweldig om je Fusion tas in natte weersomstandigheden te beschermen. Deze hoezen hebben een reflecterend Fusion logo, een belangrijke veiligheidsfactor tijdens het fietsen of lopen in het donker. De hoes fungeert ook als een veiligheidsmaatregel, en voorkomt dat zakkenrollers toegang krijgen tot de externe vakken tijdens het lopen of staan in drukke gebieden.

De gigbags en cases zijn verkrijgbaar in de volgende series:

Premium-serie 

 

 

De Premium-serie biedt de ultieme gigbag voor muzikanten die uitmuntend vervoer van hun instrument nodig hebben. Hier zijn enkele kenmerken van de Premium-serie:

 • Hoge kwaliteit, waterbestendig, rip-stop, non-PVC-backed materiaal
 • Versterkte panelen (gebruikt in bepaalde modellen die een soortgelijke bescherming van een harde case geven)
 • 30mm high density schuimomhulsel
 • Interne sleeve (voor blaasinstrumenten)
 • Robuuste rugzakbanden met borstband en telefoonvakken
 • Gegoten rubberen / neopreen handgrepen
 • Fusion-Flow (een ritsvak aan de achterzijde met lendensteunen en heupgordel, waarbij de rugzakriemen uit het zicht kunnen worden opgeslagen als de tas met de hand gedragen wordt)
 • Adreslabel voor identificatie
 • Vergrendelbare ritsen geven extra veiligheid
 • Regenhoes voor bescherming tegen natte weersomstandigheden
 • Fuse-on tassen beschikbaar

Urban Series

 

 

De Urban-serie is een slanke en subtiele tassenlijn, ideaal voor optredende muzikanten die regelmatig met hun instrumenten onderweg zijn. De tassen bieden een uitstekende bescherming dankzij een combinatie van 20mm high-density schuimvoering en gebruik van sterk, waterbestendig non-PVC-backed materiaal. Ze zijn voorzien van het handige "Fuse-on" concept, waarbij een selectie van accessoiretassen kunnen worden bevestigd aan de voorkant van de gigbag. Tal van de zakken en vakjes bieden veel ruimte, waar een assortiment van accessoires en persoonlijke spullen in kunnen worden opgeslagen. De tassen worden gedragen met een stevig geklonken handgreep of door de comfortabele, gevoerde rugzakriemen, die wanneer ze niet in gebruik zijn kunnen worden opgeslagen in een achtervak.

 

 

Keyboard

 

 

Er zijn in totaal 16 keyboard gigbags in onze Keyboard & Synth serie, gemaakt van robuust waterbestendig, rip-stop materiaal en high-density schuimvoering. De kleinere tassen zijn voorzien van schouderbanden en de grotere modellen zijn voorzien van wielen en een schouderriem. Alle zakken hebben discrete handgrepen, waardoor de tassen kunnen worden opgetild door één of meer personen.

Aan de voorkant van de keyboard tassen bevinden zich grote vakken voor accessoires, die ideaal zijn voor kabels, bladmuziek en andere accessoires. In de tas zit een beschermende sleeve, die kan worden aangetrokken om het keyboard op zijn plaats te houden. Dit is een groot voordeel tijdens het vervoeren van het keyboard. Elke tas heeft een aantal gevoerde blokken om de perfecte pasvorm te garanderen.

###  

Voor gedetailleerde informatie over Fusion en onze uitgebreide catalogus van gigbags en hybride instrumentcases, nodigen wij u uit om onze website te bezoeken: www.fusion-bags.com

Onze website en onze klantenservice zijn in het Engels.

Dank u voor uw interesse in onze producten.