Shops in Hungary / Fusion Magyarországon

Fusion Magyarországon

 

Fusion Magyarországon

A Fusion egy brit cég az észak- angliai West Yorkshireban. 2008 óta az utazó és ingázó zenészek kiváló minőségű koncerttáskáinak elkötelezett tervezője és gyártói lettünk.

Az Egyesült Királyságban termékeinket saját terjesztő központunkon keresztül értékesítjük fogyasztóknak és viszonteladóknak egyaránt. Elhivatott ügyfélszolgálatunk a kiváló minőségű termékünk kulcsa, minden Fusion- höz csatlakozó ügyfélnek támogatást nyújtva. Sok más országban világszerte, jónevű, zeneiparban kellőképen jártas, terjesztő cégekkel dolgozunk együtt.

Alább, termékeinket forgalmazó üzletek elérhetőségét találja

POWA Kft PW Music
Luppa Vidor u. 6
2013 Pomáz
Hungary

Tel. +36 (20) 971 8283
www.pwmusic.net 

Miért válassza a Fusion koncerttáskát értékes hangszere számára?

A Fusion táskák katalógusában felfedezheti forradalmi tervezési jellemzőinket, amelyek a következők:

FUSE-ON

 

 

Ha egy Fusion táskán gumi "Fuse-on" jelvényt lát, az azt jelenti, hogy könnyen és gyorsan rákapcsolható egy hangszertáska elejére, négy erős tépőzáras pánt segítségével, amelyek D gyűrűkön vannak átvezetve. A legtöbb hangszertáska csak egy csatolmányt bír el, de a Gitártáska kettőt: egyet a gitár fejénél, egyet a gitár testénél. Ez a koncepció különösen a sokat utazó vagy intenzív életvitelt folytató zenészeknek lett kifejlesztve, akiknek extra helyre van szükségük a kellékek, étel-ital, váltóruha, vagy akár egy laptop felpakolásához. 

FLOW-SYSTEM

 

 

A Premium táskák hátán megtalálható a Fusion saját “Áramlási Rendszere”, ami a túrahátizsákok hátpaneljéhez hasonlatos. Ez igazán kényelmessé teszi a cipelést, és megelőzi a kimelegedést amikor a hátán hordja. Két deréktámasz és legtöbb esetben egy párnázott deréköv is segít biztosan tartani a táskát hordás közben. Ugyanakkor egy hátsó, rejtett rekesz is van, ahová a hátizsák szíjai rejthetőek amig a táskát kézben hordja. 

ZIP-AWAY

Ha a Fusion táskán egy gumi “Zip-away” jelvényt lát, az azt jelenti, hogy a táska teljesen kinyitható, könnyebbé téve a felszerelések kivevését és betevését. Ez a koncepció a DJ táska sorozatban található meg, ahol a drága vezérlők kényes gombjai és csuszkái szorulnak védelemre. Így nem sérülnek meg amíg a táskából kihúzzák őket. A Zip-away megtalálható a Notebook és Laptop Sorozatban is felfedve egy hordozható irodát, ahol minden kellék és személyes tárgy kéznél van. 

ADD-ON

Nem kell Fusion táska tulajdonos legyen ahhoz hogy élvezhesse az "Add-on" kiegészítőink választékát. Belső párnázott ujjaink ideálisak több hangszer hordozására egy kocerttáskában, hisz megelőzik az utazás közbeni karcolódást. 

A fejhallgatótartó kiváló DJ-knek akik a fejhallgatójukkal és apró személyes tárgyaikkal kell utazzanak. Ideális kerékpárosoknak vagy repülőtereken, vonatállomásokon átrohanó gyalogosoknak.

2015 Február – Május között dobjuk piacra a Urban Brass és Woodwind táskákra készített esővédőket. Ezek kiválóak a Fusion táskájának védelmére esős időben. Az esővédőkre fényvisszaverő Fusion logó van nyomtatva, ami fontos biztonsági tényező kerékpározás vagy éjjeli séta közben. Ugyanakkor segít megvédeni a külső zsebeket az illetéktelen behatolóktól sétálás vagy tömegben várakozás közben.

A koncerttáskák és bőröndök a következő sorozatokban kaphatók: 

Prémium Sorozat

 

 

A Prémium Sorozat kínálja a koncerttáskák krémjét, azoknak akik a legjobb minőségű szállítást szeretnék hangszereiknek. Íme néhány nagyszerű jellemzője a Prémium Sorozatnak:

 • Magas minőség, vízálló, hasadásgátló, műanyagmentes anyag.
 • Erősített panelek néhány modellen (kemény tokhoz hasonló védelem)
 • 30mm nagy sűrűségű hab bélés
 • Belső ujj (Brass és Woodwind táskákhoz) 
 • Erős hátizsák szíjak, mellszíjjal és telefontartó zsebekkel.
 • Öntött gumírozott/ neoprén fogantyúk
 • Fusion-Flow (egy hátsó rejtett rekesz a deréktámaszokkkal és derékövvel, ahová a hátizsák szíjai rejthetők kézi hordás közben)
 • Lakhely címke az azonosításhoz
 • Zárható cipzár a fokozott biztonság érdekében
 • Esővédő az esős idő elleni védelemre
 • Fuse-on táskák

Urban Sorozat

 

 

Az Urban Sorozat karcsú és kifinomult táskák vonala, ideális koncertező zenészeknek akik sokat utaznak hangszereikkel. A táskák kiváló védelmet nyújtanak a 20 mm-es nagysűrűségű hab béléssel és a vízálló, műanyagmentes anyaggal. Követik a kézenfekvő “Fuse-on” koncepciót, amelyben többféle kelléktáska csatolható fő táska elejéhez. Számos zseb és tártáska biztosít rengeteg teret a különböző kellékek és személyes tárgyak tárolásához. A táskák hordozható a kemény, szegecselt fogantyú, vagy a kényelmes, párnázott hátizsákszíjak által, amelyek használaton kívül a hátsó rekeszben tarthatók.

 Billentyű

 

 

Összesen 16 Billentyű táska van a Keyboard and Synth sorozatunkban. Erős, kopás és vízálló anyagból és nagysűrűségű hab bélésből készültek. A kisebb táskák hátizsákszíjakkal, a nagyobbak pedig kerekekkel és vállpánttal vannak ellátva. Minden táskán diszkrét fogantyúk vannak, lehetővé téve, hogy egy vagy több ember is megemelhesse.

Nagy kellékzsebek találhatóak a táska elején amelyek ideálisak kábelek, kották és más kellékek tárolására, A táskában van egy biztonsági ujj ami megfeszíthető, így stabilan tarthat egy billentyűt. Ez egy nagyon hasznos tulajdonság a billentyű szállítása közben. Minden táskában találhatóak párnázott blokkok, biztosítva a tökéletes illeszkedést.

 ###

Bővebb információért a Fusionnel kapcsolatban és a hatalmas koncerttáska és hibrid hangszerbőrönd katalógusunk felfedezése érkedében kérjük keresse fel a honlapunk többi részét. www.fusion-bags.com

Honlapunk és ügyfélszolgálatunk angol nyelvű.

Köszönjük termékeink iránti érdeklődését.