Shops in Sweden / Fusion i Sverige

Fusion i Sverige

 

Fusion är ett brittiskt företag som ligger i västra Yorkshire, i norra England. Sedan 2008 har vi ägnat oss åt att formge och tillverka gig bags, mjuka instrumentväskor som används av resande musiker i hela världen.

I Storbritannien säljs våra produkter från vår egen distributionscentral både till återförsäljare och direkt till kunder. Vår engagerade kundservice är nyckeln till vårt varumärkes höga kvalitet, och tillhandahåller support åt alla kunder som bestämt sig för att välja Fusion. I många andra länder i världen samarbetar vi med väletablerade distributionsföretag, som har mycket god kännedom om musikindustrin.

Nedan finner du kontaktinformation till butiker som för närvande säljer våra produkter.


Smålands Musikvaruhus AB
Järnvägsgatan 28
57121 Nässjö
Sweden
Tel: 038010626
http://www.smalandsmusik.se

Varför ska du välja en gig bag från Fusion för ditt värdefulla instrument?

Alla Fusion-väskor i vår katalog utmärks av våra revolutionerande designkännetecken, som är:

FUSE-ON

 

 

Om en Fusion-väska har ett "Fuse-on"-märke i gummi, visar det att den snabbt och enkelt kan fästas vid framsidan av en instrumentväska med fyra starka kardborrband som träs genom D-ringar. På de flesta instrumentväskor kan endast en mindre väska sättas fast, men gitarrväskan har plats för två mindre väskor, en vid gitarrhuvudet och en vid instrumentets kropp. Detta koncept har framtagits särskilt med tanke på musiker som reser eller ofta är ute och rör på sig, och därför behöver extra förvaringsutrymme för tillbehör, mat & dryck, extra kläder eller till och med en laptop.

FLOW-SYSTEM

 

 

På baksidan av Premium-väskorna finns Fusions eget "Flow-System" som påminner om en campingryggsäck, vilket gör väskan mycket bekväm att bära och skyddar dig från att bli för varm när du bär den på ryggen. Det finns två stöd för ländryggen och på de flesta väskor även ett vadderat bälte som håller väskan ordentligt på plats medan du bär runt på den. Baktill döljer sig även ett blixtlåsförsett fack, så att remmarna kan förvaras utom synhåll när du bär väskan i handen.

ZIP-AWAY

Om en Fusion-väska har ett gummimärke med texten "Zip-away" betyder det att väskan kan öppnas helt så att du lätt kan packa eller ta fram vad du vill av utrustningen. Detta koncept finns på vår väskserie "DJ" och innebär att sådana ömtåliga skjutreglage och knappar som finns på dyra styrenheter och CD-spelare skyddas från att ta skada, eftersom de inte måste dras ut från den övriga packningen. Zip-away finns även på vår Notebook & Laptop-serie, där de kan dölja ett bärbart kontor, som har plats för alla  tillbehör och personliga ägodelar som du behöver ha nära till hands.

ADD-ON

Du behöver inte äga en Fusion-bag för att ha nytta av vår serie "Add-on" med olika tillbehör. Våra vadderade innerfodral är idealiska om du behöver få plats med mer än ett instrument i en gig bag, eftersom de förhindrar att repor uppstår när du bär omkring på packningen.

Påsen för hörlurar är särskilt bra för DJ:s eller vem som helst som behöver ha sina hörlurar och mindre personliga tillhörigheter lätt åtkomliga. Detta är idealiskt om man cyklar eller går till fots och ska passera genom flygplatser eller tågstationer.

Från februari till maj 2015 kommer vi att introducera regnskydd för våra Urban Brass & Woodwind-väskor. Dessa är mycket bra för att skydda din Fusion-väska när det regnar.  Dessa överdrag har en Fusionlogotyp i ljusreflekterande tryck, något som är viktigt för för säkerheten när man cyklar eller promenerar i mörker. Överdraget ger ytterligare säkerhet då du befinner dig i trängsel i någon folkmassa eftersom det förhindrar åtkomst till de yttre facken.

 Våra gig bags och fodral finns i följande serier:

Premium

 

 

Premium-serien innehåller de bästa tänkbara gig bags bag avsedda för musiker som vill transportera sitt instrument på bästa möjliga sätt. Det här är några av Premium-seriens utmärkta egenskaper:

 • Vattentätt ripstop-material av hög kvalitet med PVC på baksidan
 • Förstärkta inslag på vissa modeller (skyddet motsvarar ett hårt fodral)
 • 30 mm tjockt skumgummi av hög densitet
 • Innerfodral (för Brass & Woodwind-påsar)
 • Robusta ryggsäcksremmar med bröstbälte och telefonfickor
 • Formgjutna neoprenhandtag
 • Fusion-Flow (blixtlåsförsett fack med ryggstöd och bälte, där remmarna till ryggsäcken kan förvaras utom synhåll om man bär den i handen)
 • Adresslapp för identifiering
 • Låsbara blixtlås ökar säkerheten
 • Regnskydd för användning i våt väderlek
 • Fuse-on extra väskor finns som tillbehör

Urban Series

 

 

I Urban-serien ingår smarta och eleganta väskor, idealiska för musiker som ofta reser till olika spelningar med sina instrument. Väskorna ger utmärkt skydd med en kombination av 20 mm tjock skumgummistoppning i hög densitet, och ett starkt vattentätt PVC-fritt material. En extra finess är det behändiga "Fuse-on"-konceptet, tillhörande, mindre väskor av olika slag som kan fästas vid framsidan av instrumentväskan. Ett antal fack och påsar erbjuder gott om plats där ett urval av tillbehör och personliga ägodelar kan förvaras. Väskorna kan bäras med ett stadigt handtag som sitter fast med nitar, eller med de bekväma, vadderade ryggsäcksremmarna, som när de inte används kan förvaras i ett speciellt fack.

Keyboard

 

 

Det ingår sammanlagt 16 gig bags för keyboards i vår Keyboard och synth-serie, tillverkade av ett robust vattentätt ripstop-material och skumgummistoppning i hög densitet. De mindre väskorna är utrustade med ryggsäcksremmar och de större modellerna har hjul och en axelrem. Alla väskorna har diskreta handtag så att de enkelt kan lyftas av en eller flera personer.

Det finns stora tillbehörsfack på framsidan av väskan, som passar för sladdar, notblad och andra tillbehör. Inuti väskan finns ett säkerhetsfodral som kan dras ihop för att hålla keyboardet på plats, vilket är till stor fördel när keyboardet ska bäras. Varje väska har ett antal skumgummiblock för att säkerställa perfekt passform.

 ### 

För ytterligare information om Fusion och för att ta del av vår innehållsrika katalog över gig bags och hybrid-instrumentfodral vill vi inbjuda dig till att besöka resten av vår webbplats www.fusion-bags.com

Vår webbplats och vår kundservice är på engelska.

Tack för att du är intresserad av våra produkter.